“Een tijdje geleden werd ik door Sigrid gecoacht en het heeft me een aantal belangrijke inzichten gebracht, waar ik nog steeds dagelijks blij om ben. Sigrid is een leuk en open persoon met een rustige uitstraling. Ze luistert goed, stelt duidelijke, open vragen, zodat je uiteindelijk bij de benodigde antwoorden komt. Ze heeft meerdere methodes die ze gebruikt en telkens kwam daarbij iets verrassends naar boven. Het heeft me een stuk verder gebracht. Ik denk dat het voor iedereen wel eens goed is om op deze manier aan jezelf te werken. Zeer waardevol!”

Lize

“Sigrid heeft mij op een prettige en respectvolle manier gecoacht. Ze is in staat om snel tot de kern door te dringen. Ze heeft mij inzicht gegeven in soms vastgeroeste patronen en overtuigingen en samen met mij gewerkt om die te doorbreken. Dat was heel verfrissend en effectief! Ze heeft de aandachtspunten vanuit verschillende invalshoeken benaderd en ze heeft daarbij verschillende methodes gebruikt. Ik heb veel baat gehad bij haar coaching.

Myra

“Tot ik bij Sigrid kwam was ik mij er niet van bewust dat er in mijn leven een thema speelt waar ik al heel lang last van heb en dat bij vlagen de kop op steekt. Sigrid, dank voor jouw vragen die mij raakten, jouw geduld en de zorgvuldig uitgekozen werkvormen, waardoor ik tot dit inzicht kwam!”

Karolijn

Maak een afspraak

Ik kom graag met je in contact.

Privacy akkoord *
Sigrid in gesprek met client in stoel

“Lief zijn voor jezelf, is een van de allerliefste dingen die je kunt doen”

Uit: “De jongen, de mol, de vos en het paard”
Charlie Mackesy